World of WarCraft recenzia od Adrián Tokár 5 z 5tich hviezdičiek!07.10.2012
kedy to bude na sklade ? lebo uz asi 2mesiace pise do 5dni..
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, odporucam vytvorit objednavku a najblizsom termine Vas budeme informovat. Resp. mozete si objednat http://www.progamingshop.sk/world-of-warcraft-battle-chest-p-31070.html , je to skladom a mate tam zakladnu hru + datadisk k tomu. o
S pozdravom Peter Dlhoš
World of WarCraft recenzia od dominik škvarka 0 z 5tich hviezdičiek!16.07.2010
ne vie mi niekto pomôsť si vitvaranim konta na wow na batle.net?:(((((((
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Je potrebne ist na www.battle.net, kliknut na velke modre tlacitko "sign up now!" a dalej uz potom pokracovat podla instrukcii
S pozdravom Tomáš Gajan
World of WarCraft recenzia od Adam Červenec 0 z 5tich hviezdičiek!03.06.2010
ok uz je to v poriadku vlastne teraz to je jedno ci mate US ci EU verziu pri prehadzovani uctu na battlenet to uz netreba
World of WarCraft recenzia od Adam Červenec 0 z 5tich hviezdičiek!03.06.2010
preco pisete ze to je enGB verzia ked mne prisla verzia US?
World of WarCraft recenzia od dominik škvarka 0 z 5tich hviezdičiek!01.12.2009
aku potrebujem richlosť na internete?
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Doporucuje sa aspon nejake sirokopasmove pripjenie (DSL a vyssie)
S pozdravom Tomáš Gajan
World of WarCraft recenzia od Maxim Benko 5 z 5tich hviezdičiek!14.10.2009
WoW musim pochvalit zo vsetkych stranok od milej a simpatickej grafiky az po hratelnost a super rasy volnost questi vsetko jedine minus tejto hry je ze sa nanej stanete po par dnoch hrania zavistli inak hra na 100percent
World of WarCraft recenzia od Matej Holina 5 z 5tich hviezdičiek!09.06.2009
nevie niekto aka je to verzia enGB alebo enUS? Admin: ide o enGB verziu hry World of warcraft
World of WarCraft recenzia od Michal Šimrák 3 z 5tich hviezdičiek!06.07.2008
Nepochopim ako takáto ziadana hra nemoze byt na sklade :-/
World of WarCraft recenzia od Daniel Krivda 5 z 5tich hviezdičiek!20.04.2008
Táto hra je skvelá a lepšiu cenu som nenašiel ako tu. V auguste je plánovaný WOTLK, tak ak si to kúpite teraz, tak približne akurát sa dostanete na 70-ku keď vyjde datadisk, ktorý to dvihne na 80 :)
World of WarCraft recenzia od Martin Púchly 5 z 5tich hviezdičiek!17.04.2008
World of WarCraft recenzia od Lukáš Blaško 4 z 5tich hviezdičiek!10.04.2008
ja si tu hru asi kupym ked je teraz v akcii ale hlavne cakam na WoW: WotLK na to sa uz tesim a ked budem mat ide rovno na ofik :)
World of WarCraft recenzia od Matej K. 0 z 5tich hviezdičiek!31.03.2008
inak ludia len pre zaujimavost akcia neni bol som tam a akcia nebola...ale inak wow je uplne super hra a necudujem sa ze to hra 10 milionov ludi akurat na slovensku je to dost drahe....
World of WarCraft recenzia od Dominik Toth 0 z 5tich hviezdičiek!15.03.2008
Ja by som chcel tuto hru.Na narodeniny to dostanem.VELMI SA TESIM.Budem novacikom.Napiste mi prosim postupi v hre.Tak CSAUTE
World of WarCraft recenzia od Lukáš Dunaj 1 z 5tich hviezdičiek!29.12.2006
objednal som si to v stredu pred Vianocami prisiel mi mail ze mi hra pride v stvrtok max piatok .. teraz je piatok dalsi tyzden po vianociach a po hre ani chyri ani slychu ... osoba na ICQ sa vobec neukazuje, na skype tiez nie a na mobilnom cisle mi to hovori ze cislo ma plnu odkazovu schranku .... mozem sa na to ... Strasne Vam dakujem za pokazene Vianoce
World of WarCraft recenzia od Adam vitajko 5 z 5tich hviezdičiek!26.11.2006
Tato hra je uplne uzasne ibaze po roku idem na offic a newiem adresu tohoto obchodu a poslielat sa mi to nechce lebo postovne je drahe ------newiete nekdo tohoto obchodu adresu ???
World of WarCraft recenzia od Jakub Marek 5 z 5tich hviezdičiek!18.07.2006
Pokial sa chcete nadalej nudit na compe toto rozhodne nekupujte, stoji nervy, cas, peniaze, ale stoji to ***** za to...
World of WarCraft recenzia od Alexander Sadovsky 0 z 5tich hviezdičiek!11.07.2006
mesacne 12.99 € 6 mesiacov nejakych 65 €
World of WarCraft recenzia od Roman Ruzica 0 z 5tich hviezdičiek!04.07.2006
chcem sa opytat kolko je pausal na jeden mesiac, pripadne na 1 rok
World of WarCraft recenzia od Matej Kovac 5 z 5tich hviezdičiek!30.06.2006
da sa niekde kupit WOW: Collector's Edition, niekde czech abo svk
World of WarCraft recenzia od Matej Roder 3 z 5tich hviezdičiek!21.05.2006
ako nechapem preco stale wow nemate na sklade?! Ved ked to tak ludia chcu tak objednajte vedie mnozstvo a budete mat v zasobe,ved ludia to budu vzdy kupovat.Dik
Zobrazujem 1 do 20 (z 44 príspevkov)
počet stránok:   1    2   3  >> 


Error!

Unable to determine the page link!