SingStar Rock Ballads + mikrofóny PS2

39.99 €
32.99 €
Kód produktu: 36942

POPIS: SingStar Rock Ballads + mikrofóny [PS2]

Súčasťou balenia sú dva mikrofóny.

Ďalšia kolekcia tridsiatky hitov teraz vo výhradne rockovom žánri. Pokiaľ Vám teda vyhovujú balady kapiel typu Prison, Queen, Nikelback, Mr Big a ďalších, potom je tento SingStar stvorený práve pre Vás.

Zoznam skladieb:
Air Supply - All Out of Love
Alannah Myles - Black Velvet
Anastasia - Left Outside Alone
Avril Lavigne - I'm With You
Boston - More Than A Feeling
Boy Meets Girl - Waiting For A Star To Fall
Cutting Crew - I Just Died In Your Arms Tonight
Cyndi Lauper - Time After Time
Duran Duran - Ordinary World
Europe - Carrie
Heart – Alone
Jon Secada - Just Another Day
Lone Star - Amazed
Marc Cohn - Walking In Memphis
Meatloaf - I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)
Mr. Big - To Be With You
Mr. Mister - Broken Wings
Mr. Mister - Kyrie
Nikelback - How You Remind Me
Nilsson - Without You
Poison - Every Rose Has Its Thorn
Queen - The Show Must Go On
Roxette - It Must Have Have Been Love
Roxette - Listen To Your Heart
Starship - Nothing's Gonna Stop Us Now
Sugababes - Too Lost In You
The Calling - Wherever You Will Go
Tina Arena - Chains
Toto - Africa
T'Pau - China In Your Hands

Súvisiace produkty

Recenzia na SingStar Rock Ballads + mikrofóny

Ešte tu niesú žiadne recenzie o produktoch.
možnosti platby - podporované platobné metódy a banky