ProGamingShop.sk Prihlásiť saRegistrovať
Dnes 21.09 (štvrtok) sme Vám k dispozícii od 9:00 do 17:00   ¦  Tel.: 048/470 01 44  ¦  e-mail: pgs@progamingshop.sk
ProGamingShop.sk O nákupe Nákupný košík ProGamingShop.sk - profi obchod pre profi hráčov SuperGamer.cz - prodej her SuperGamer.hu - játékok eladása
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 €
Overené zákazníkmi

vysoká kvalita komunikácie a rýchle vybavenie objednávky .Doporučujem!!!
  Daniela

Oplaty sa sa nakupovat hlavne veci na steam,poslednom case im chybaju starsie hry ako sims3 pc,age of empires3 ,civilization V
  zákazník
Výkup hier
Kontakty
TELEFÓN
INFORMÁCIE, OBJEDNÁVKY
v pracovné dni od 9:00 do 17:00
048/470 01 44
REKLAMÁCIE
v pracovné dni od 9:00 do 17:00
048/470 01 43

E-MAIL
pgs@progamingshop.sk

SKYPE


SOCIÁLNE SIETE

MP3.sk
Recenzia Recenzia
Sniper Elite 4 Sniper Elite 4 (podľa František Majirsky, 11 slov)
Zdravím...Neplanujete zaradit do ponuky aj Limited edition s nejakymi predobjednavkovymi bonusmi??!.....

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 30.01.2017
 
South Park: The Stick of Truth South Park: The Stick of Truth (podľa Alex Popluhar, 16 slov)
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či táto hra potrebuje pripojenie k internetu. Ďakujem za odpoveď...

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 29.01.2017
 
Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto 5 (podľa Roman ORSZAGH, 54 slov)
Dobry den, dnes som kupil v BB Grand Theft Auto 5 za cenu 49,99 €,ale na stranke mate cenu 44,99€. Poprosim o vysvetlenie
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, predajnove a internetove ceny sa lisia, tak ako je to uvedene aj priamo v popis..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 28.01.2017
 
Resident Evil 7: Biohazard Resident Evil 7: Biohazard (podľa Matúš Pazúrik, 11 slov)
dobry vecer, funguje teda RE 7 s ps4 VR ? dakujem...

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 24.01.2017
 
Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto 5 (podľa Marcela Goroľova, 12 slov)
Dobry mozem sa spytat co obsahuje v krabici ked si ju objednam..dakujem ..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 23.01.2017
 
The Last of Us: Remastered CZ [PS4] - BAZÁR (použitý tovar) The Last of Us: Remastered CZ [PS4] - BAZÁR (použitý tovar) (podľa Ondrej Gordian, 77 slov)
Dobrý deň objednával som si pred nedávnom tuto hru presne z vykupu hru som dnes pustil a v nastaveniach ani v tytulkach ani v jazyku nieje na výber CZ chcem sa spýtať čo stím môže byt a ako to nastavit do CZ ked je psane v názve CZ a kvoli tomu som t..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 23.01.2017
 
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands CZ (Gold Edition) Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands CZ (Gold Edition) (podľa Vladimir Minar, 23 slov)
Chcem sa opytat ci verzia gold bude na komplet dvd nie ako pri dishonored 2 kde som musel tahat komplet hru . ..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 22.01.2017
 
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (podľa Dominik Šima, 23 slov)
Odpoved pre Tomas Nemsak: Táto hra ako je na obrázku vidno je trilogia, takže všetky tri hry budú zahrnuté do jednej distribúcie/jedného disku..

Úspešnosť: 4 z 5 hviezdičiek! [4 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 21.01.2017
 
Mortal Kombat (Komplete Edition) Mortal Kombat (Komplete Edition) (podľa Ing. Stanislav Ježíšek, 74 slov)
Dobry den, rad by som sa spytal preco po prvom dni hrania a dvaja hraci sa mi na druhy den uz tento mod nedal spustit?ostala ta moznost cierna. Kupil som mesacny Xbox live Gold ale ani to nepomohlo. Akoze hrat ako jeden hrac super ale ked chceme hra..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 21.01.2017
 
Sony PlayStation Gold Wireless Stereo Headset for PS4, PS3 & PS Vita Sony PlayStation Gold Wireless Stereo Headset for PS4, PS3 & PS Vita (podľa Peter Jedinák, 53 slov)
Viete mi niekto poradiť ? Kúpil som si tieto sluchadla pripojel som USB do ps4 sluchadla idu ale zvuk ide z tv a nie zo sluchadiel a pritom sluchadla funguju . Viete mi niekto poradiť čo s tým ??
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, prosi..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 20.01.2017
 
Sony PlayStation Platinum Wireless Stereo Headset pre PS4 Sony PlayStation Platinum Wireless Stereo Headset pre PS4 (podľa Luboš Smetana, 16 slov)
Dobrý Chcem sa spýtať či pôjdu tieto fajnove slúchadlá aj na xbox on. Za info vopred ďakujem Ľuboš..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 16.01.2017
 
The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) The Witcher 3: Wild Hunt (Game of the Year Edition) (podľa Timotej Jakubec, 21 slov)
Dobrú deň, Chcel by som sa opýtať dajú sa nastaviť české titulky do hry ? A ak áno poradíte prosím ? ..

Úspešnosť: 4 z 5 hviezdičiek! [4 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 15.01.2017
 
Grand Theft Auto 5 Grand Theft Auto 5 (podľa Mgr. Slávka Svitanová, 20 slov)
Mozem sa opytat ci v tomto baleni je gta 5 singleplayer a gta 5 online ? Vopred dakujem za odpoved...

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 06.01.2017
 
Battlefield 3 Battlefield 3 (podľa mario brisak, 44 slov)
dobry den kupil som si od vas battlefield 3 a nebol pri nom online pass mozte mi zaslat novy alebo ako to funguje ?
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, skontrolujte prosim region hry a uctu PSN ktory pouzivate. Regiony sa musia zhodovat. ..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 04.01.2017
 
Medal of Honor-PS3 - BAZÁR (použitý tovar) Medal of Honor-PS3 - BAZÁR (použitý tovar) (podľa mario brisak, 53 slov)
kupil som si od vas medal of honor a vobec mi nefunguje na cd je skrabanec a vobec mi ho nenacita
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, viete overit ci nie je disk mechanicky poskodeny? Ak nie hru viete reklamovat, staci vyplnit protokol na..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 04.01.2017
 
FIFA 17 FIFA 17 (podľa Juraj Šuhaj, 59 slov)
Chcel by som sa opýtať že ked mám FIFU 17 na xbox 360 ale ma roztrhaný obal (iba veľmi malú časť ) a medzi tým som začal používať Xbox one že či sa nedá vymeniť za verziu na Xbox one a nebola ani raz zapnutá
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dob..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 02.01.2017
 
Assassin’s Creed: Unity CZ Assassin’s Creed: Unity CZ (podľa Michal Myslík, 79 slov)
Dobrý deň, chcem sa spýtat na lokalizaciu CZ kedže uvádzate CZ titulky a nižšie je taktiež uvedene CZ lokalizacia, kedže som si zakupil hru v Holandsku a jedina možnost je zvolit si akurat CZ titulky čo mi príde zbytocne kedze všetky ostatne ..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 01.01.2017
 
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (podľa Tomas Nemsak, 17 slov)
Dobbry den. Chcrm sa spytat to su v cene vsetky 3 diely alebo ako to mam chapat?..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 29.12.2016
 
FIFA 17 CZ FIFA 17 CZ (podľa Jan Zigo, 13 slov)
Momentalne je v akcii pani ja som už kupil aj NHL 2017.....

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 29.12.2016
 
Titanfall Titanfall (podľa Peter Gubka, 33 slov)
Dobry den chcel by som sa opitat ci hra titanfall potrebuje HDD ? Dakujem
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, hra nevyzaduje HDD podla mojich informacii, ale potrebujete XBOX LIVE GOLD
S pozdravom Peter Dlhoš..

Úspešnosť: 5 z 5 hviezdičiek! [5 z 5 hviezdičiek!]
Dátumu pridania: 29.12.2016

Zobrazujem 81 do 100 (z 11406 príspevkov) počet stránok: <<    1   2   3   4   5  ...  >> 

13 predajní
dodanie do
24 hodín
43635 kusov
tovaru
na sklade
15 rokov
skúseností
viac ako 479000
vybavených
objednávok