ProGamingShop.sk Prihlásiť saRegistrovať ProGamingShop.sk O nákupe Nákupný košík SuperGamer.cz - prodej her SuperGamer.hu - játékok eladása ProGamingShop.pl - sprzedaz gier
NÁKUPNÝ KOŠÍK
0 €
Kategórie
Kontakty
TELEFÓN
v pracovné dni od 9:00 do 17:00
INFORMÁCIE, OBJEDNÁVKY
048/470 01 44
REKLAMÁCIE
048/470 01 47
VÝKUP HIER A HERNÝCH KONZOL
048/470 01 48

E-MAIL
pgs@progamingshop.sk

SKYPE


SOCIÁLNE SIETE

Overené zákazníkmi

rychla doprava,komunita,ceny.velky vyber hry na ps4
 Igiboy


Kvalitné značky, rýchla dodacia doba, prevzatie na pobočke. Tam ochotný personál.
 bunda

MP3.sk
World of WarCraft recenzie World of WarCraft
World of WarCraft recenzia od Adrián Tokár 5 z 5tich hviezdičiek!07.10.2012
kedy to bude na sklade ? lebo uz asi 2mesiace pise do 5dni..
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Dobry den, odporucam vytvorit objednavku a najblizsom termine Vas budeme informovat. Resp. mozete si objednat http://www.progamingshop.sk/world-of-warcraft-battle-chest-p-31070.html , je to skladom a mate tam zakladnu hru + datadisk k tomu. o
S pozdravom Peter Dlhoš
 
World of WarCraft recenzia od dominik škvarka 0 z 5tich hviezdičiek!16.07.2010
ne vie mi niekto pomôsť si vitvaranim konta na wow na batle.net?:(((((((
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Je potrebne ist na www.battle.net, kliknut na velke modre tlacitko "sign up now!" a dalej uz potom pokracovat podla instrukcii
S pozdravom Tomáš Gajan
 
World of WarCraft recenzia od Adam Červenec 0 z 5tich hviezdičiek!03.06.2010
ok uz je to v poriadku vlastne teraz to je jedno ci mate US ci EU verziu pri prehadzovani uctu na battlenet to uz netreba
 
World of WarCraft recenzia od Adam Červenec 0 z 5tich hviezdičiek!03.06.2010
preco pisete ze to je enGB verzia ked mne prisla verzia US?
 
World of WarCraft recenzia od dominik škvarka 0 z 5tich hviezdičiek!01.12.2009
aku potrebujem richlosť na internete?
Odpoveď od ProGamingShop.sk:
Doporucuje sa aspon nejake sirokopasmove pripjenie (DSL a vyssie)
S pozdravom Tomáš Gajan
 
World of WarCraft recenzia od Maxim Benko 5 z 5tich hviezdičiek!14.10.2009
WoW musim pochvalit zo vsetkych stranok od milej a simpatickej grafiky az po hratelnost a super rasy volnost questi vsetko jedine minus tejto hry je ze sa nanej stanete po par dnoch hrania zavistli inak hra na 100percent
 
World of WarCraft recenzia od Matej Holina 5 z 5tich hviezdičiek!09.06.2009
nevie niekto aka je to verzia enGB alebo enUS? Admin: ide o enGB verziu hry World of warcraft
 
World of WarCraft recenzia od Michal Šimrák 3 z 5tich hviezdičiek!06.07.2008
Nepochopim ako takáto ziadana hra nemoze byt na sklade :-/
 
World of WarCraft recenzia od Daniel Krivda 5 z 5tich hviezdičiek!20.04.2008
Táto hra je skvelá a lepšiu cenu som nenašiel ako tu. V auguste je plánovaný WOTLK, tak ak si to kúpite teraz, tak približne akurát sa dostanete na 70-ku keď vyjde datadisk, ktorý to dvihne na 80 :)
 
World of WarCraft recenzia od Martin Púchly 5 z 5tich hviezdičiek!17.04.2008
 
World of WarCraft recenzia od Lukáš Blaško 4 z 5tich hviezdičiek!10.04.2008
ja si tu hru asi kupym ked je teraz v akcii ale hlavne cakam na WoW: WotLK na to sa uz tesim a ked budem mat ide rovno na ofik :)
 
World of WarCraft recenzia od Matej K. 0 z 5tich hviezdičiek!31.03.2008
inak ludia len pre zaujimavost akcia neni bol som tam a akcia nebola...ale inak wow je uplne super hra a necudujem sa ze to hra 10 milionov ludi akurat na slovensku je to dost drahe....
 
World of WarCraft recenzia od Dominik Toth 0 z 5tich hviezdičiek!15.03.2008
Ja by som chcel tuto hru.Na narodeniny to dostanem.VELMI SA TESIM.Budem novacikom.Napiste mi prosim postupi v hre.Tak CSAUTE
 
World of WarCraft recenzia od Lukáš Dunaj 1 z 5tich hviezdičiek!29.12.2006
objednal som si to v stredu pred Vianocami prisiel mi mail ze mi hra pride v stvrtok max piatok .. teraz je piatok dalsi tyzden po vianociach a po hre ani chyri ani slychu ... osoba na ICQ sa vobec neukazuje, na skype tiez nie a na mobilnom cisle mi to hovori ze cislo ma plnu odkazovu schranku .... mozem sa na to ... Strasne Vam dakujem za pokazene Vianoce
 
World of WarCraft recenzia od Adam vitajko 5 z 5tich hviezdičiek!26.11.2006
Tato hra je uplne uzasne ibaze po roku idem na offic a newiem adresu tohoto obchodu a poslielat sa mi to nechce lebo postovne je drahe ------newiete nekdo tohoto obchodu adresu ???
 
World of WarCraft recenzia od Jakub Marek 5 z 5tich hviezdičiek!18.07.2006
Pokial sa chcete nadalej nudit na compe toto rozhodne nekupujte, stoji nervy, cas, peniaze, ale stoji to ***** za to...
 
World of WarCraft recenzia od Alexander Sadovsky 0 z 5tich hviezdičiek!11.07.2006
mesacne 12.99 € 6 mesiacov nejakych 65 €
 
World of WarCraft recenzia od Roman Ruzica 0 z 5tich hviezdičiek!04.07.2006
chcem sa opytat kolko je pausal na jeden mesiac, pripadne na 1 rok
 
World of WarCraft recenzia od Matej Kovac 5 z 5tich hviezdičiek!30.06.2006
da sa niekde kupit WOW: Collector's Edition, niekde czech abo svk
 
World of WarCraft recenzia od Matej Roder 3 z 5tich hviezdičiek!21.05.2006
ako nechapem preco stale wow nemate na sklade?! Ved ked to tak ludia chcu tak objednajte vedie mnozstvo a budete mat v zasobe,ved ludia to budu vzdy kupovat.Dik

Zobrazujem 1 do 20 (z 44 príspevkov) počet stránok:   1    2   3  >> 
Napísať recenziu

13 predajní
dodanie do
24 hodín
27781 kusov
tovaru
na sklade
13 rokov
skúseností
viac ako 400000
vybavených
objednávok